مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از برگ سفید امضا

سلام بنده یک برگه a5 سفید امضا در سال 98 در اختیار یک نفر که چند ماه بعد کلاهبردار در اومد قرار دادم و در دفتر قضایی برای پس گرفتن برگه به صورت الکترونیکی اقدام کردم
سوالم اینه که آیا این شخص کلاهبردار میتونه با توجه به اینکه از جزعیات فروشنامه زمینم اطلاع داره ولی هیچ مدرک دیگه ای در دست نداره با این برگه بتونه اقدام به جعل و فروش از قبل یا در زمان آینده کند؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت سوءاستفاده از سفید مهر و سفید امضا می توان علیه وی شکایت کیفری سوءاستفاده از سفید مهر و سفید امضا مطرح نمایید