مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مالک کارخونه در دادگستری از کارگر بعد از عزل مدیر عامل و متعهد نبودن به قراردادها

سلام
به صورت خلاصه توضیح میدم.
بنده در کارخانه ای که مالک آن داماد دامادم بود به مدت 1.5 سال کار کردم.
داماد بنده مدیر عامل بود
در شهریور ماه شوهر خواهر بنده (مدیرعامل) با دامادش (مالک) به مشکل میخورند و هر دوی ما را از ورود به کارخونه منع میکند
بنده به عنوان مدیر فروش کار میکردم
و قرارداد هر ماه را دارم
شکایت به اداره کار کردم چون از اردیبهشت حقوق نگرفته بودم و مالک در اداره کار محکوم شد و حکم قطعی گرفتم.
حالا مالک که هیچ دفاعی نتونسته تو اداره کار بکنه رفته دادگستری واسه چند ماه اخر قرارداد شکایت تبانی و تحصیل از راه نامشروع و جعل سند کرده ( مثلا دامادم قرارداد الکی واسم زده که من پول بگیرم)
اصلا همچین شکایتی میتونه بکنه در رابطه با اداره کار؟
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هر شخصی که شکایتی را مطرح مینماید باید در دادگاه با ارائه ادله و مستندات ادعای خود را اثبات
نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل بررسی می باشد اگر دلایل وجود نداشته باشد و شکایت ایشان رد خواهد شد