مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص اتومبیل توقیفی

باسلام
چند روز پیش من با ماشین با مانع داخل بزرگراه تصادف کردم و هم خودم هم ماشین جراحات زیادی برداشتیم در این بین مامور راهور و نیروی انتظامی مثل عجل معلق زودتر از جرثقیل و امبولانس اومدند و اتومبیل بنده را بعلت زدن به مانع و خرابیه مانع توقیف کردند و داخل برگه پارکینگ علت توقیف را تصادف با مانع ذکر کردند
سوال بنده اینه که اگر اتومبیل بخاطر شکایت همسرم حکم قضایی برای توقیف روش باشه الان برای آزاد کردنش مشکلی برام پیش میاد چون مامور گفت فقط نوشتم تصادف با مانع حکم توقیفشا ننوشتم لطفا زود راهنماییم کنین

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر به خاطر همسرتان حکم توقیفی روش باشه ترخیص نمیکنند.