مشاوره حقوقی رایگان - مزایده اجرای احکام

در ملکی با شخصی شریک هستیم دادگاه دستور فروش داده کارشناسی هم به من ابلاغ شده از طریق سامانه ثنا ولی تاریخ مزایده در سامانه ثنا به من ابلاغ نشده و مزایده انجام شده من تاریخ مزایده را نمیدانستم شریک من مطلع بوده وخودش شرکت کرده و خریده وقتی به اجرای احکام مراجعه کردم که چرا تاریخ را در سامانه ثنا اعلام نکردید وبه من ابلاغ نشده گفت ما فقط نشر اگهی کردیم و در محل اعلامیه زدیم اجباری به ارسال در سامانه ثنا نداریم ایا میتوانم به اجرای مزایده اعتراض کنم یا نه حرف اجرای احکام درست است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر باید تاریخ مزایده ابلاغ بشود شما باید دادخواست ابطال مزایده را اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید به شما ابلاغ میشد میتوانیدابطال مزایده را بخواهید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اگر سامانه ثنا دارید حتما به شما ابلاغ شده است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست ابطال مزایده را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی مدارک می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابطال مزایده را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اجباری نیست نشر آگهی شده شما می بایست پیگیر می بودید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

,معمولا باید تاریخ مزایده برای طرفین پرونده ابلاغ شود. اگر مشکلی هست دادخواست ابطال مزایده دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید