مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کرایه و قبوض توسط مستاجر

سلام خسته نباشید
بنده یه واحد زیر زمینی رو به عنوان انباری به شخصی اجاره دادم و ایشون با وجود قرارداد اعلام کرده که میخواهد تخلیه کند از طرفی چند ماه اجاره بها و مبلغ قبوض بدهکار است بطوری که حتی از مبلغ قرض الحسنه هم بیشتر است و در حال حاضر تلفن ما رو پاسخ نمیدهد
درحال حاضر چیکار میتوانم بکنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شکایت مطالبه جور معوقه و بدهی های دیگر از طریق شورای حل اختلاف