مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

با سلام و عرض خدا قوت
من یک مستاجری دارم که چهار ماه هست که اجاره نداده. قرارداد اجاره مون رو بنگاه نوشته.
ممکنه بفرمایید سال بعد که خواستم یک مستاجر جدید بیارم، قرارداد اجاره شامل چه بندهایی باشه که مثل امسال به مشکل نخورم؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمونه قراردادهای اجاره به وفور در گوگل هست سرچ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در قرارداد اجاره شرط کنید که اگر مستاجر اجاره بها هر ماه را در مهلت مقرر در قرارداد پرداخت نکند موجر حق فسخ قرارداد را خواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید یک قرارداد تخصصی تنظیم گردد به یک وکیل متخصص رجوع کنید، بنگاه املاک صرفا دلال است و رابط، تخصص حقوقی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اولا برای این مستاجر باید یکسری دلیل جمع کنید و یکسریاقداماات قانونی انجام دهید تا سال بعد اگر مصوبه کرونا جاری بود بتوانید حکم تخلیه بگیرید و در جواب سوال شما باید در این مورد شرط خاص در قرارداد بگذارید که قرارداد سریع فسخ شود