مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام
بنده صاحب سرقفلی یه مکان تجاری هستم و در سال 95 با خرید سرقفلی و پرداخت حق مالکانه و رضایت از مالک اقدام به خربد سرقفلی کردم در سال 97 شمسی 3.75 دانگ از 6 دانگ ملک رو هم خریداری کردم دوسوال دارم
1. با توجه به اینکه صاحب سرقفلی قبلی در سال 63 اقدام به خرید کرده و در سال 95 به بنده فروخته الان ما به قانون سال 56 میخوریم یا 76
2. با توجه به خرید 3.75 دانگ آیا میتواند حکم تخلیه مارو بگیرد.
در ضمن ملک ورثه ای بود و ما مقدار 3.75 دانگ رو از سه دختر و یک پسر خریدمو باقیمانده 2.25 برای 1پسر و 1دختر میباشد
3. باتوجه به اینکه بنده صاحب 3.75 دانگ ملک هم هستم میتونم تغییر شغل بدهم و یا بفروشم
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد سرقفلی شما مشمول قانون موجر و مستاجر 56 است
بله اگر مستاجر از شروط قراردادی
تخلف نماید امکان صدور حکم تخلیه وجود خواهد داشت البته با شرایطی خاص
برای تغییر شغل باید با اجازه مالک باشد
و برای فروش سرقفلی ، شما می توانید در دادگاه دادخواست تجویز انتقال منافع را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی اگر مستاجر از شروط قرارداد تخلف نماید امکان صدور حکم تخلیه وجود خواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر شغل باید با اجازه مالک باشد
و برای فروش سرقفلی ، شما می توانید در دادگاه دادخواست تجویز انتقال منافع را اقامه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ادامه تصرفات استیجاری شما برگرفته از قانون سال 56 خواهد بود وصرف مالکیت اعیان دلیل بر این نیست که بتوانید نسبت به تغییر شغل اقدام نمایید