مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام مغازه سرقفلی سال 57 از مالک خریدم سال 80 که مالک مرحوم شده بود ورثه قولنامه وکالتی فروختن و سندی هم وجود ندارد سر سند زدن با ورثه مشکل دارن حالا میخواهم تغییر شغل بدهم چکار کنم به شغل عکاسی مشغول هستم وشغل عکاسی و چاپ عکس خیلی ضعیف شده لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر شغل جدید مشابه شغل قبلی باشه، تغییرش نیاز به اجازه کسی نداره. وگرنه رضایت ورثه لازمه

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بدون اجازه و ثه مالک نمیتونید تغییر شغل بدین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دعوای الزام به انتقال منافع طرح شود

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

شغلی نزدیک یا شبیه عکاسی انتخاب کنید و تغییر بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید طبق مفاد قرارداد سرقفلی ، دادخواست مناسب اقامه نمایید و در جلسه دادگاه دفاع نمایید