مشاوره حقوقی رایگان - درمورد گواهینامه

باسلام و عرض ادب، بنده حدود یک ماه هست درآزمون گواهینامه رانندگی قبول شدم ایا میتوانم قبل از رسیدن کارت گواهینامه رانندگی کنم، چون زنگ زدم آموزشگاه گفت شماره گواهینامت تو سایت هست و بهم گفت یادداشت کردم. باتشکر

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام. بله میتوانید ازتاریخی که گواهینامه برایتان صادر شده رانندگی کنی ولی محدودیتهایی دارد که تحقیق کن

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر گواهینامه تان صادرشده است یعنی گواهینامه دارید خب فاقد گواهینامه نیستید لکن باتوجه به اینکه باید مدارک درحین رانندگی همراهتان باشد ازاین نظر چنانچه توسط مامورین متوقف شوید جریمه میشوید