مشاوره حقوقی رایگان - کمیسون پزشکی برای پایه 1 و 2

سلام. اگر برای گرفتن گواهینامه پایه 3 به کمیسیون پزشکی برخوردیم ؛ و نتیجه کمسیون هم مثبت باشه و سلامت کامل اعلام کنند، آیا برای گرفتن پایه 2 و پایه 1 هم باید به کمیسون مراجعه کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

زهرا  اميدي

سرکار خانم زهرا اميدي :

باسلام پایه مراحل خاص خودشو داره.مثل اینکه کسی برا پایه دو رفته وچشماش سالم بوده ممکنه بعداز مدتی که یه پایه دیگه رو میگیره چشماش ضعیف شده باشه پس نمیشه به استناد همون پزشکی اول تایید کرد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.