مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام اگر مالک درخواست حکم تخلیه کند مستاجر برای ادای توضیحات احضار میشود یا دادگاه غیابی رای میدهد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. در سیستم ثنا ثبت نام نمایید تا از جلسه دادگاه باخبر شوید. اصولا دفاتر خدمات قضایی ثبت نام می نمایند البته بعضی از دادگستری ها نیز غرفه ثنا دارند. کارت ملی و کارت عابر بانک با خود ببرید.

پرسشگر :

منظورم اینه که اگر عضو ثنا باشم احضاریه میاد؟

پرسشگر :

صحت داره میگن در قانون جدید حکم تخلیه غیابی صادر میشه؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصدورحکم تخلیه جلسه دادرسی برگذارمیشویدوشما میتوانید دفاع کنید

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

اگر دادخواست به دادگاه بدهید بله احضار میشود

یک وکیل

سلام اگر دستور تخلیه داده شده باشد تخلیه سریع ظرف یکهفته انجام میشود