مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه آپارتمان

بنده یکسال قبل آپارتمانی را با قراردادی در املاک با کد رهگیری اجاره دادم. متاسفانه به دلیل عجله این قرارداد فقط امضای یک شاهد را دارد. حدود 1.5 ماه قبل از پایان قرارداد، به مستاجر اطلاع داده شد که در پایان قرارداد ملک را تخلیه کند. ایشان درخواست کردند که برای پیدا کردن ملک، بخشی از مبلغ ودیعه به ایشان داده شود. این پرداخت 1 ماه قبل از موعد اتمام قرارداد در بنگاه انجام شد و در 3 نسخه قرارداد، پشت نویسی شد که مبلغ مذکور به مستاجر پرداخت شده و ایشان در اتمام قرارداد ملک را تخلیه خواهد کرد. در این پشت نویسی اثرانگشت و امضای مستاجر و مالک و امضای دو شاهد وجود دارد. اکنون بعد از اتمام زمان قراداد، ایشان همچنان مدعی هستند که بدلایل گرانی و ... موفق به پیدا کردن ملک نمی شوند و تخلیه نکرده اند و حتی زمان دقیقی هم برای تخلیه اعلام نمی کنند.
حالا سوال من این هست که برای گرفتن حکم تخلیه می توان با توجه به امضای دو شاهد در پشت نویسی جدید (در حالیکه خود قرارداد 1 شاهد دارد) به شورای اختلاف مراجعه کرد؟ یا باید از طریق دادگاه و پروسه زمان بر اقدام کرد؟

پاسخ ها :

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

با سلام بله شما میتوانید دادخواست دستور تخلیه مطرح و تخلیه ایشون رو بخواهید

پرسشگر :

با تشکر، دادخواست دستور تخلیه به شورای حل اختلاف باید ارجاع شود یا دادسرا؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله ظرف بک هفته حکم تخلیه داده خواهد شد اگر به غیر از شاهد ااول شاهد دیگری هست که امضصا نکرده ان را نیز معرفی کنید

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.بله به شورای حل اختلاف مراجعه و درخواست تخلیه بکنید

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

شما دستور تخلیه رابخواهید . اگر موافقت نشد به لحاظ عدم دوشاهد . حکم تخلیه را اشورای حل اختلاف بخواهید