مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارمند دولت که قانون منع تصدی بیش از یک شغل را رعایت ننموده است

احدی از کارکنان دولت به عنوان رئیس هیات مدیره در شرکت خصوصی تجاری عضو گردیده است. برای شکایت از وی ، آیا بنده می توانم رأسا اقدام به ثبت شکایت کنم. مرجع رسیدگی به این شکایت کجاست؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت شما با توجه به اینکه ذی نفع نیستید نتیجه ای نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توان شکایت خود را مطرح نمایید