مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه بدنه

باسلام و تشکر از تمام زحمات شما عزیزان
خودروی بنده طی تصادفی که داشتم و در آن زیاندیده بودم، با بازدید کارشناس بیمه ایشان مبلغ 27میلیون تومان میزان خسارت خودروی بنده را ثبت کردند در حالی که سقف بیمه راننده مقصر 16میلیون تومان میباشد. می خواستم بدانم که آیا بنده می توانم از بیمه بدنه خودم استفاده کنم برای گرفتن بقیه خسارت از بیمه؟برای استفاده از بیمه بنده خودم، دوباره باید برم دادسرا شکایت کنم؟
برای این تصادف که جرحی هم هست و بنده آسیب دیدم، قبلا در دادسرا پرونده تشکیل دادم.
سپاس از راهنمایی شما بزرگواران.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید از بیمه بدنه خود استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از بیمه بدنه استفاده کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید از بیمه بدنه استفاده نمایید