مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بدنه

سلام. بنده در جاده بودم که به سراشیبی رسیدم و با سرعت 50 وارد سراشیبی شدم. سراشیبی منتهی به یک میدان بود که باید آن را دور میزدم. اطراف میدان به فاصله چند متر چاله هایی کنده شده برای این که آب باران اطراف میدان جمع نشود. متاسفانه خودرو در سراشیبی شتاب گرفت و داخل چاله افتاد و شاسی و جلوبندی آسیب دید. با چرثقیل تماس گرفتیم وخودرو را از چاله در آوردیم و با یدک کش به داخل شهر و پارکینگ رساندیم. چون ماشین به نام خودم نیست تازه آن جا متوجه شدم که بیمه بدنه دارد. در بیمه تشکیل پرونده دادیم. با توجه به این که خودرو از محل حادثه جابجا شده و قیمت خودرو 28 میلیون در بیمه نامه است. ( در حال حاضر قیمت 70 میلیون است ) آیا خسارتی به ما پرداخت می شود؟
دیروز تشکیل پرونده دادم. نظر کارشناس چند روز طول می کشد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله خسارت به شما پرداخت میشود تا سقف تعهد بیمه ای را بیمه میدهد و الباقی را راننده مقصر