مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
خانم بنده چند ماهیه که رفته خونه پدرش و تمکین نمیکنه. هرچقدر سعی میکنم باهاش تماس بگیرم یا خطهاشو عوض میکنه یا خانواده ش اجازه دیدار و گفتگو نمیدن. اول چندین نفر رو فرستادم دنبالش که برگرده ولی گفته که نمیام و شکایت تمکین کردم ولی هنوز نوبت دادگاه نشده. در شورا محکوم شدم به پرداخت نفقه در صورتی که خانمم تمکین نکرده و هیچگونه ضرب و جرحی یا عذر موجهی وجود ندارد.
آیا این رای درسته؟
20 روز مهلت اعتراض هستش به چه نحوی باید دفاع کنم و اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به رای نفقه اعتراض کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا شما دادخواست الزام به تمکین داده اید؟

پرسشگر :

بله.دادخواست الزام به تمکین داده ام. نوبت دادگاه بدوی رو دادن برا برج 4

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ترک نفقه به معنای عدم پرداخت نفقه از جانب شوهر است.اگر دلیلی بر پرداخت نفقه ندارید باید اثبات کنید که همسر ترک منزل کرده یا تمکین ندارد.از طریق شهود یا دلایل دیگر اگر دارید.