مشاوره حقوقی رایگان - کانون داوری

سلام
من حدود 2 ماه پیش یک‌دستگاه ماشین خریدم که بعدا از طریق نمایندگی متوجه شدم کیلومتر ماشین‌ دستکاری شده است. البته بعد این قضیه روی فاکتور سرویس نمایندگی درج شد که کارکرد این خودرو مغایرت دارد
من بعد جلسه اول دادگاه . قاضی حکم نداد و گفت باید برین کانون داوری . حالا ما دوباره تجدید نظر خواستیم و حرف دوباره ایشان این بود که برین کانون داوری . سوالم این است که کانون داوری چقدر زمان میبرد و هزینش بالاتر از دادگاه خواهد بود؟

پاسخ ها :

کانون داوری