مشاوره حقوقی رایگان - معافیت تحصیلی

سلام، من دانشجوی انصرافی هستم، کنکور دادم و در رشته دیگه ای توی دانشگاه قبلیم قبول شدم.
میخوام تغییر رشته بدم و در رشته دیگه ای که قبول شدم ادامه تحصیل بدم.
ممکن هست که معافیت تحصیلی با عنوان رشته سوم برای من صادر بشه یا نظام وظیفه انصراف تلقی میکنه و مجبور به اعزام خدمت میشم؟ ممنون.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام مشکلی ندارد.مشمول معافیت میشوید

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام علیکم
اگر قبولی شما در فرجه قانونی تحصیلی که توسط وزارت علوم تدوین کرده و یا در سنوات ارفاقی دانشجویی و کمیسیون امور دانشجویی مجوز ادامه تحصیل با سنوات را داده باشند برگه را به دفتر پلیس بعلاوه 10 ارائه نموده و از سنوات تحصیلی جدید بهره می برید و مشکلی به وجود نمی آید ولی اگر هدف شما در نخواندن تحصیل و اطاله مدت دانشجویی باشد از ظرفیت شما در سازمان وظیفه عمومی با توجه به سن قانونی شما مخالفت و اعزام می شوید در حین اعزام هم می توانید به طور غیر حضوری تحصیل نماید خصوصاً اینکه الان بیماری کرونا هست و تحصیل دانشجویان غیر حضوری شده پس به نفع شما هست اعزام شده و ادامه تحصیل را غیرحضوری کنید در هر صورت مختار هستید موفق باشید