مشاوره حقوقی رایگان - سلام. چگونگی جدا شدن از زن صیغه ای 99 ساله ام

من علاوه بر همسر عقد دایم یک خانم مطلقه را صیغه 99 ساله کردم و ایشان شروع به ناسازگاری و آبروریزی کرده. مهریه او یک جلد قرآن و دو شاخه گل هست. ایشان زن عقدی من رو خبر کرده و سبب اختلاف ما شده من هم به او اعلام کردم که دیگر راضی به ادامه صیغه نیستم و ایشان برای بذل مدت حاضر نمیشود برای بذل مدت باید چه کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

یک اظهار نامه بفرستید و اعلام بذل نمایید.