مشاوره حقوقی رایگان - صیغه 99ساله با مهریه یک جلد کلام الله و یک شاخه گل

با سلام. یه زن صیغه ای 99ساله که مهریه اش فقط یه جلد کلام الله و شاخه گل باشه تا دیروز هم میزان نفقه اش پرداخت شده و امروز عدم سازش داشته باشیم و بقیه زمان را بهش ببخشم. اون برای بذل مدت حاضر نشه آیا میتونه ازم تو این مورد شکایت کنه یا مشکل ایجاد کنه؟؟؟؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام.بذل مدت یکطرفه است و نیازی به رضایت زوجه نیست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما بذل مدت کرده اید و این را بصورت اظهارنامه بیان کنید جایی برای شکایت وجود ندارد.