مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام خدمت اساتید
شخصی که از رابطه نامشروع همسرش با مرد غریبه ای مطلع شود و بتواند در دادگاه اثبات کند،میتواند بدون پرداخت مهریه، نفقه و هر چیزی که به همسرش تعلق میگیرد طلاقش دهد؟و دادگاه چه حکمی برای زن و مردی که مرتکب این رابطه شده اند صادر میکند، با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام خير امكان ندارد به مجرد عقد زن مالك مهر ميگردد و تنها در صورت بطلان عقد ازدواج يا فسخ آن در اثر تدليس مهر تعلق نميگيرد.انجام جرايم منافي عفت به هر درجه مسقط مهريه خانم نمي گردد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر مهریه در هر حال به زوجه تعلق می گیرد و سایر حقوق زن تا زمان اثبات رابطه نامشروع بر عهده مرد است تنها تنصیف اموال است که در صورت تخلف زوجه به او تعلق نمی گیرد
اما راهکاری برای این موضوع وجود دارد که البته کمی زمان بر است
شما می توانید در این خصوص با همکاران محترم دادراه و یا بنده تماس حاصل نمایید

پرسشگر :

ممنون از لطف شما بزرگواران

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم