مشاوره حقوقی رایگان - آیا بیمه بیکاری به کارمند دائمی که بیمه اش پروژه ای رد شده تعلق میگیرد؟

با سلام
من 26 ماه سابقه بیمه دارم در دفتر مرکزی یک شرکت مهندسی پیمانکاری که 2 ماه هم وسطای کار بیمم رد نشده و چون شرکت پیمانکار هست بیمه پرسنل دفتر مرکزی رو هم با همون پروژه ها رد میکرده و در تاریخ 25 اسفند به من گفتن که بعد از عید دیگه نیا
می خواستم بدونم بیمه بیکاری به من تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،بیمه بیکاری شامل کارگران است و به کارمند تعلق نخواهد گرفت. اگر به عنوان کارگر برا ی شما بیمه رد کرده باشند. و پیمانکاری شما جنبه مستمر داشته باشد بیمه تعلق خواهد گرفت در غیر این صورت تعلق نخواهد گرفت.