مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمكين زوجه

با سلام و عرض احترام
در دادگاه بدوي بعد از اينكه شوهرم منزل اجاره شده توسط مادرش را در دادگاه ارائه داد دادگاه به سود ايشون راي داد و بعد اينكه مهلت تجديد نظر خواهي شد بنده به دادگاه تجديد نظر مراجعه كردم و در صفحه اي كه زوج با درخواست زوجه مبني بر تهيه مسكن با حق زوجه نامه اي نوشتم وامروز راي صادر شد و من را مكلف به تمكين نموده است ولي در پايان جملات آمده است كه: اجراي حكم تمكين منوط به تهيه مسكن مستقل و مناسب در غير منزل مسكوني زوج و جدا از آن بلحاظ جلوگيري از اختلاف تشديد آن در حد شان زوجه با كليه اثاث البيت در اجراي ماده 107 قانون مدني توسط زوج مي باشد.لطفا راهنمايي كنيد آيا من بايد در منزلي كه به نام مادر ايشان است بروم و حتي لوازم مال مادر ايشان است و الان سكني دارند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بر این اساس باید زوج ملکی و وسایل جدا برای شما فراهم کند

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

خیر تقاضای کارشناسی کنید این موضوع در لایحه درج کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی مدارک و گفتگو متقابل خواهد بود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و مناسب تر ابتدا باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیر و به صرف طرح چند سوال و پاسخ در حد بله یا خیر منتج به نتیجه نخواهد شد لذا در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید باتشکر ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مکلف به تمکین نموده. رای دادگاه تجدید نظر را باید دید...

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

نه دیگه دادور اجرای احکام اول میاد تهیه منزل مستقل طبق رای را بررسی می کنه بعد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیربراین اساس بایدزوج ملک ووسایل جدابرای شمافراهم نماید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام خیر دادگاه حکم به تهیه مسکن مستقل وجداگانه داده است وتمام وسایل را هم باید همسرتان فراهم کند متناسب با شان شما

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مسکن مستقل که زوج تهیه کرده باشند

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام خیر مسکن‌مستقل باید تهیه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید منزل مستقل تهیه نماید