مشاوره حقوقی رایگان - فسخ ازدواج

سلام علیکم، اگر دختری بگوید مدرک تحصیلی اش لیسانس است ولی تا دیپلم خوانده باشد، و دختر و پسر در دوران عقد باشند و نزدیکی نکرده باشند،
1- پسر میتواند نکاح را فسخ کند؟
2-باید این دروغ و فریب را اثبات کند؟
3-اگر مدرک کتبی از این فریبکاری نداشته باشد چگونه میتواند فسخ کند؟
4-اگر مدرک کتبی بعد از چند ماه پیدا شود میتواند برای فسخ اقدام کند؟
5-در صورت فسخ نکاح، طلاهايی که به دختر کادو داده را میتواند راحت پس بگیرد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به وکیل برای مشاوره مراجعه نمایید چون سوالاتی نیاز هست از شما پرسیده شود برای راهنمایی صحیح