مشاوره حقوقی رایگان - معلول قطع نخاع حین خدمت

سلام
من سال 80 بعد از اتمام دوران سربازی در نیروی انتظامی تهران در محل خدمت سربازی بعنوان کارمند قراردادی مشغول بکار شدم و در آبان سال 80 درحین ماموریت در جاده مشهد با خودرو چپ کردم و دچار شکستگی مهر گردن و قطع نخاع از گردن و فلج چهار اندام شدم
سالها با توجه به اینکه جهل به قانون داشتم گذشت و هروقت به نیروی انتظامی مراجعه میکردم کسی پاسخی بمن نمیداد که آیا میتوانم از مزایای جانبازی استفاده کنم یا خیر تا اینکه با راهنمایی شخصی به دیوان عدالت اداری مراجعه کردم و با ارائه مدارک ماموریت و مدارک تصادفم رای به نفع من صادر شد که نیروی انتظامی باید بنده را به کمیسیون تعیین درصد جانبازی معرفی کند رای صادره در مرحله تجدید نظر و در مرحله اعاده دادرسی (ماده 79 تشکیلات دیوان) تائید شد و در هر سه مرحله به نفع بنده صادر شد و هم اکنون پرونده در مرحله اجرای احکام است سوالم این است که از این به بعد چه اتفاقی میافتد آیا من جانبازم یا معلول خدمتی و ایا حقوق و مزایای 18 سالی که از این اتفاق گذشته آیا به بنده تعلق میگیرد؟ آیا نیرو انتظامی بابت فلج 4 اندامم باید بمن دیه بدهد؟
با تشکر از راهنمایی و لطف شما

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، شما معلول خدمتی هستیدو حقوق و مزایای معوقه به شما تعلق خواهدگرفت. و باید به شما غرامت پرداخت کنند.