مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت

سلام خسته نباشید. من سال 96 سرباز بودم و تصادف کردم و جراحی سر انجام دادم و بعد از 4 ماه استراحت به ادامه خدمت مشغول شدم در کمیسیون 134 معلول حین خدمت شناخته شدم و 25 درصد هم برام زدن ک غرامت گرفتم .ولی الان بعد چند سال به خاطر جراحی سری خون ریزی خارجی مغز ک انجام دادم سال 96 هیچ جای دولتی و شخصی به خاطر جراحی و جای بخیه روی سر حاضر ب استخدام نیستن حتی بعد کار کردن در یک شر کت شخصی بعد از طب کار رفتن اخراج شدم حالا میخام بدونم میتونم به رای اعتراض کنم و مستمری بگیرم ؟؟؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بله مراتب اعتراض خودرا مطرح و پیگیری نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت مهلت مقرر دارد در مهلت خودش باید اعتراض میکردید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر درخواست بدهید تا در کمیسیون بررسی گردد