مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری برای معافیت از خدمت

لطفا بگید امکان برد پرونده هست یا نه
اگر اره باهاتون تماس بگیرم
بنده یک بار این شکایت رو انجام دادم اما رئیس شعبه ذکر کرده بودند که درست مطرح نکردید و مشخص نیست که اصل حرف شما چیه
حالا اینجا خدمتتون عرض میکنم اگر به نظرتون قابل انجام بود برای توضیحات بیشتر خدمتتون تماس میگیریم

پدر بنده بازنشسته نیروی انتظامیه ، در باب معافیت از خدمت خود نیروی انتظامی یک بخشنامه داره به نام طرح امام حسن که جزئیاتش به علت محرمانه بودن در سطح اینترنت نیست

کلیت مطلب این هست که
در طرح ذکر شده
در یک بازه زمانی خاص (چند سال ) از منطقه ایکس ، ایگرگ و زد رو به خط مرزی منطقه درگیر عملیاتیه
پدر بنده منطقه خدمتش توی این ناحیه قرار میگیره
یعنی از ایکس تا مرز یک منطقه ای هست که پدر بنده اونجا خدمت کرده
بعد مراجعات بسیار مسئول نیروی انتظامی هر بار یک چیز رو گفتن که فقط اونجاهایی که اسمشون هست شامل این طرحن در صورتی مشخصا ذکر شده که مناطق ذکر شده تا خط مرزی
اما هرچقدر هم اصرار شده فرمودند که خیر فقط همین ایکس و ایگرگ و زد شاملن

بنده در شکایتی که در دیوان عدالت اداری مطرح کردم جزئیات رو با اسم کامل ذکر کرده بودم اما باز گفتن مبهمه حرفتون
میخواستم بدونم اصلا چنین چیزی شانس برد داره در دادگاه
و این که از شما عزیزان در زمینه کسی هست که تجربه داشته باشه و برای جزئیات و کمک بیشتر، تماس خدمتشون داشته باشیم