مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پایمال شدن حق

باسلام در دوران خدمت سربازی که حدود 2سال پیش بود یک حادثه رخ داد که باعث شد مهره3 کمرم و مو ترک برداشت و الان در فصل سرما دچار گرفتگی کمر میشوم و الان شاکی هستم از باعث بانیش بود که دنبال کار من را نگرفتن و چون بخاطر این که شغلم آزاد هست و فشار زیادی روی کمر هست باید اقدام کنم و منتظر نظر شما هستم
ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

باید ثابت بشه حادثه مربوط به زمان سربازی شما و در حین انجام وظیفه بوده که باتوجه به گذشت زمان و عدم پیگیری مسلما اثبات صدمه در زمان انجام وظیفه و خدمت کار بسیار سختیه