مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

با سلام و خسته نباشید خدمت شما، بنده پرسنل ناجا در سال 91 در حال مأموریت با خودروی سازمان دچار حادثه شدم و از ناحیه مچ دست راست از نظر پزشکی قانونی دچار نقص عضو دایم و از نظر ناجا معلول خدمتی24./. و محدودیت حرکتی گردیدم و الان نه سال خدمتم. برای درمان درد دکتر پیشنهاد عمل دوباره داده ولی عمل دوباره باعث از کار افتادن کامل مچ دست راستم میشود آیا راهی برای بازنشستگی پزشکی بعد از کار افتادن مچ دست وجود دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

موضوع شما بستگی به نظر شورای عالی پزشکی خواهد بود که به منظور تعیین سطح سلامتی کارکنان و میزان ازکارافتادگی جانبازان، تعیین حالت اشتغال و تعیین بیماریهای خاص و ضریب حق نگهداری برابر ضوابط در بهداری کل ناجا تشکیل می گردد