مشاوره حقوقی رایگان - سفته بابت حسن انجام کار

با سلام
بنده به مدت یک سال در یک شرکت خصوصی کار کردم و 50 میلیون تومان سفته بابت حسن انجام کار داده ام ولی روی سفته ها بابت حسن انجام کار ننوشته ام، الان هم به دلایلی از کار برکنار شده ام، سفته ها قابل اجرا هستن از طریق کارفرما؟سفته ها قابل استرداد است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قید شده سفته ها بابت امانت بوده خیر. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قرارداد کارداشته ودر قرارداد قید شده باشد مشکلی نیست در غیراین حالت ممکن است مبلغ درج واجراگذاشته شود. بدوا یک اظهارنامه دهید سپس دادخواست استرداد لاشه سفته دهید.