مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان اجرای احکام مدنی

باسلام،
1)اگر اجرائیه صادر شده باشد و خواهان اقدام به انسداد حساب بانکی محکوم علیه نماید و 7 سال مراجعه و پیگیری موضوع را نکند آیا اجرای احکام برای صدور مجدد اجرائیه مستندات محکومیت مثل لاشه چک را تقاضا میکند یا صرفا با توجه با اجرائیه قبلی مجدد اجرائیه راتمدید مینماید؟
با ذکر این نکته که اصل لاشه چک در ید محکوم علیه می باشد
2)جهت عدم پرداخت نیم عشر اجرا پس از گذشت 7 سال،آیا میتوان به ماده 168 اجرای احکام جهت انقضای مدت 5 سال استناد نمود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده مجددا از بایگانی ورود مجدد میخورد و ادامه روند رسیدگی. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. پرونده های حقوقی مرور زمان ندارند. معمولا تا 10سال پرونده ها بایگانی می شوند وبعد 10سال معدوم می کنند. اگر پرونده در بایگانی باشه ورود مجدد میخوره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده حقوقی مشمول مرور زمان نمی شود