مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی تجاری

من این سوال رو قبلا پرسیدم و جوابی نگرفتم
با سلام
بنده صاحب سرقفلی یه مکان تجاری هستم و در سال 95 با خرید سرقفلی و پرداخت حق مالکانه و رضایت از مالک اقدام به خربد سرقفلی کردم در سال 97 شمسی 3.75 دانگ از 6 دانگ ملک رو هم خریداری کردم دوسوال دارم
1. با توجه به اینکه صاحب سرقفلی قبلی در سال 63 اقدام به خرید کرده و در سال 95 به بنده فروخته الان ما به قانون سال 56 میخوریم یا 76
2. با توجه به خرید 3.75 دانگ آیا میتواند حکم تخلیه مارو بگیرد.
در ضمن ملک ورثه ای بود و ما مقدار 3.75 دانگ رو از سه دختر و یک پسر خریدمو باقیمانده 2.25 برای 1پسر و 1دختر میباشد
3. باتوجه به اینکه بنده صاحب 3.75 دانگ ملک هم هستم میتونم تغییر شغل بدهم و یا بفروشم
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قنون شما قوانین سال 76استبرای تغییر شغل باید رضایت مال نصف سرفگقفلی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر 56 چون ادامه رابطه استیجاری بر گرفته از روابط قراردادی گذشته می باشد
چون شما هم مالکین عین هستید هم مالک منافع در خصوص عین میتواند ادعای خلع ید نماید در خصوص تغییر شغل یا انتقال بایستی اجاره نامه شما که همان سرقفلی است ملاک قرار بگیرد و اگر چنین چیزی به شما تجویز نشده باشد خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرار داد شما مشمول قانون موجر
و مستاجر 56 خواهد بود
و اگر مستاجر سرقفلی از شروط
قراردادی تخلف نمایید مالک میتواند
درخواست تخلیه ملک را نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید