مشاوره حقوقی رایگان - آیا تعهد در کلانتری در دادگاه مورد استناد است؟

حدود 1 سال قبل با خانمی که بعدا مشخص شد متاهل است رابطه داشتم، وی مقادیر قائل توجهی از من پول گرفت و بعد از برملا شدن موضوع و بی اعتنایی من شروع به تهدید من کردن که من فقط یکبار از کوه در رفتم و در جواب فحاشی و تهدیدش به او ناسزا گفتم، ایشان رفتند از من بجرم توهین به اشخاص عادی و مزاحمت شکایت کردن و در مرحله تحقیقات کلانتری من بخاطر حفظ ابرو و شرایط خاصی که داشتم تعهد دادم که مساله تمام شود، بعد چند روز این زن رضایت بی قید و شرط داد و قرار موقوفی تعقیب برایم صادر شد ... چند ماه بعد از این ماجرا از وی خبر نداشتم تا اینکه دوباره ایشان به من رجوع کرد و با تهدید و مسائلی از این قبل زندگی من رو بهم ریخت، من از ایشان بالاخره به جرم اخاذی و مزاحمت شکایت کردم. ایشان همیشه به من می‌گفت چون من در کلانتری تعهد داده ام هیچکاری نمیتوانم بکنم ... حال میخواستم بپرسم تعهد در کلانتری آیا می‌تواند مورد قبول و استناد در دادگاه باشد و در شکایت من خلل وارد کند؟ سوال دوم اینکه آیا آن زن و شوهرش می‌توانند دوباره از من بجرم مزاحمت شکایت و پرونده سازی کنند با اون تعهدی که دستشون هست و موضوع اتهامی که تمام شده و قرار موقوفی برایش صادر شده است؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله هرگونه تعهد مشروع معتبر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر آنها نمی‌توان شکایتی نسبت به این موضوع مجددا مطرح نمایند مگر آن که شما مجددا مزاحمتی برای شخص مذکور ایجاد نمایید شما نیز بتوانیم متقابلاً شکایت خود را طرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله اماره محسوب خواهد شد ولی شما هم می توانید دفاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مزاحمت جدیدی از جانب شما صورت نگیرد خیر