مشاوره حقوقی رایگان - تعهد در کلانتری

شخصی کاملا کذب از من شکایت به کلانتری کرده و بعد از مراجعه به کلانتری،مامور ازمن تعهد گرفت،که دیگر تکرار نگردد.ایا این تعهد در دادگاه بر علیه من استفاده میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت اگر در اینده مرتکب تخلفی شوید موثر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بسته به شرایط می تواند مورد استناد واقع شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربرگرامی بله ممکن است درآینده علیه جنابعالی استفاده گردد زیرا در سوابق درج گشته و بطور ضمنی اقرار بر ارتکاب اعمال مورد ادعای ایشان نموده اید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اولا کلانتری بدون دستور قضایی وارد رسیدگی نمی شود ، ثانیا چرا جنابعالی در مورد کاری که نکرده اید، تعهد دادید. ثالثا تعهد قرینه ای علیه شما می باشد که موضوع مورد شکایت طرف را مرتکب شده اید .

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

در صورت اثبات جرم با ادله میتونه رو اقناع قاضی تا حدودی اثر داشته باشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعدها آری
ولی به صرف تعهد نشان از مجرم بودن شما ندارد