مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام من بابت ک 35میلیون از شخصی شکایت کردم گفت نمیپردازم ماشینش توقیف کردم.اما چون اون شخص تو استان دیگراست و ماشین همونجا توقیف شده.دادگاه میگه ما نمیتونیم ازاینجا ماشین بزاریم مزایده پولت بدهیم تکلیف چیه نمیدونم چکار کنم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مرجع توقیف کننده می‌تواند مزایده را به اجرا بگذارد یا برگه نیابت قضایی اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرجع توقیف کننده می‌تواند مزایده را به اجرا بگذارد یا برگه نیابت قضایی اخذ نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نیابت اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به اجرای احکام محل توقیف خودرو ، نیابت بدهند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید