مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
من وامی به مبلغ 45میلیون رو با اقساط 8 ماهه فروختم به 12تومن به دو نفر
از یه نفر چک 45میلیون گرفتم
از یه نفر سفته 50 میلیون واسه پشتوانه

چک رو هم در وجهه کسی نوشت ک شریک وام بود اونم پشت چک رو امضا اثر انگشت زد داد به من
الان دو ماه از تاریخ تسویه وام گذشته 25 میلون ديگه مونده
هرچی زنگ میزنم جواب نمی‌داد
اضهار نامه‌ هم فرستادم
تو اظهارنامه نوشتم چک رو بابت وام طلبم
و به وقتی دادم ک پرداخت کنه
ولی بازم جواب نداد
چک رو گذاشتم اجرا و خونشو توقیف کردم
حالا رفته به جرم خیانت در امانت واسه چک ک گفته امانت بوده
و بعدش واسه اینکه گفته واسه فروش وام ازمن زیاد پول گرفته ادعای نزول کرده
در صورتی ک من اصلا بابت نزول خبر نداشتم
بنگاه گفت واسه وام اینقدر مشتری دارم منم وام رو دادم به این آقا

تو قراداد قید کردیم در صورتی که اقساط پرداخت نشود چک قابل اجرا در مراجع رسمی میباشد
واسه قیمت فروش هم تو قراداد نوشتیم قرض‌الحسنه و قیمت فروش قید نشده

ولی توافق کردیم سر اون مبلغ ک فروختمش

حالا میخواستن ببینم حرفش به جایی میرسه در صورتی ک وام رو تسويه نکرده و صندوق برای من صاحب حساب طرح دعوی نموده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خیانت در امانت محسوب
نخواهد شد و نزول هم نمی باشد و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات فوق الذکر جهت بررسی مدارک نیاز به اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و گفتگوی متقابل می باشد