مشاوره حقوقی رایگان - انتقال محل خدمت فرهنگیان

سلام وقت بخیر
من دانشجوی فرهنگی هستم و سال تحصیلی جدید مهر 1401 فارق التحصیل میشم و در یکی از شهرستان های قزوین معلم میشم ،شرایط استخدامم هم رسمیه...
تمامی خانوادم اخیرا به تهران مهاجرت کردن...میخواسم بدونم چطور میتونم محل خدمتم رو از ناحیه خرمدشت قزوین به تهران تغییر بدم؟...دختر مجرد هستم و خیلی سخته دور از خوانوادم وتنها به خاطر تعهد به محل خدمتم زندگی کنم،آیا شرایط استثنایی برای انقالیم وجود داره؟ یا از نظر کمیسیون شرایط انتقال من خاص تلقی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ازدواج می توانید به تبعیت از همسر درخواست انتقالی بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به مفاد قرارداد شما
خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت ازدواج می توانید به تبعیت از همسر درخواست انتقالی بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با ازدواج میتوانید به تبعیت از همسر انتقالی بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما صرفا در صورت متاهل بودن میتوانید به تبعیت از همسر درخواست انتقالی بدهید ویا انکه درخواست خودرا در کمیسیون نقل وانتقال اعلام تا در نوبت قرار بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید