مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

سلام برا شخصی وثیقه گذاشتم وفقط کیفر خواستش صادر شده وبرا من ابلاغیه آمده که مضمون را فرصت دارید تا 30 روز تحویل بدهیم مگر نباید رای صادر بشه واگر اعتراضی هست وارد بشن

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر زمان که مرجع قضایی بخواهد باید تحویل بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید متهم را در ظرف 30 روز معرفی و تسلیم نمایید در غیر این صورت وثیقه ضبط خواهد شد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، هر زمان مرجع قضایی احضار متهم را درخواست نماید شما موظف هستید ظرف مهلت ایشان را تحویل دهید وگرنه وثیقه ضبط خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
شما طبق ابلاغ دادگاه باید عمل کنید جهت اطمینان از موضوع حضورا از شعبه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر هر وقت لازم بود باید حاضر شود

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام‌
ابتدا به شعبه مراجعه کنید و دلیل رو پیگیری بنماییداما به هرحال بایدظرف 30 روز از زمان ابلاغ شخص رو حاضر نمایید والا وثیقه ضبط میشه

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با ارایه وثیقه ، شما ملزم هستید در هر مرحله که بحضور متهم نیاز است و وی حاضر نشده ، متهم را در مرحع قضایی حاضر نمایید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام خیر هروقت ابلاعیه بفرستید که حاضورش کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید طبق ابلاغ عمل نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

احتمالا ایشان راخواسته آن ووی حاضرنشده می بایست وی راحاضرکنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای اطمینان بهتر است به شعبه مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالا متهم احضار ولیکن حاضر نگردیده و لذا شما به عنوان وثیقه گذار باید متهم را حاضر نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا در دادسرا کیفرخواست صادر و سپس برای رسیدگی ب دادگاه میرود. در صورت ابهام از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید