مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند زدن ماشین و خیانت در امانت

با سلام .سه ماه پیش ماشینی خریدم از کسی که خودشم سه سال قبل از کس دیگه ای خریده و قولنامه هم داشت .تمام مدارک ماشین وبهم داد بجز شناسنامه ماشین که اونم بهم قولنامه ای که سه سال پیش داشت ونشون داد زیر قولنامه قید شده بود شناسنامه ماشین بابت مبلغ پانصد هزار تومن نزد فروشنده میباشد . وگفت چون لازم نداشتم نرفتم بگیرم .در ضمن سند ماشین بنام شخص چهارمی بود که من بعد از دو ماه تونستم پیدا کنم و الان صاحب ماشین میگه این ماشین و پنج شش سال پیش با کسی معامله ملک کردم وقرار بوده ملکی بهم بده من بهش ماشین و مقداری پول وطلا دادم وماشین وبا پول وطلاها برده واظهار داره که ازش شکایت کردم که خیانت در امانت کرده و حکم توقیف ماشین و گرفتم نمیدونم چرا تا حالا توقیفش نکردن حالام تا بحقم نرسم نمیام سند نمیزنم ماشین و از هر کی خریدی بهش پس بده .واین کسی ام که من ازش خریدم پولی نداره که بهم بده و میگه منم از کس دیگه ای خریدم حالا من که تمام زندگیم این ماشینه ومبلغ پنجاه میلیونم خرجش کردم تا شده ماشین چکار باید بکنم و از چه کسی شکایت کنم

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

جهت بررسی موضوع و ارائه راهکار مناسب از پنل مشاوره تلفنی استفاده کنید. بهتر است قولنامه های مورد نظر بررسی شود. صد در صد کسی ک صاحب سنده باید طرف دعوی قرار بگیرد اما ب تنهایی کافی نیست