مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث از ماشین

با سلام
پرایدی از پدر همسرم مانده بود که همسر من بعد از قیمت گذاری از بقیه خرید و وکالت گرفت قانونی. یکی از ورثه آلمان هست و طی 3 سال هیچ وکالتی به ما نمیده .حالا ما برای سند زدن باید چکار کنیم ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید رضایت تمام وراث را بگیرید در غیر این صورت اجازه استفاده ندارید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

اگر سند پراید به نام پدر همسر شما باشد جهت سند زدن انحصار وراثت و وکاات برادر خارج از کشور نیاز هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانبد از طریق کنسولگری و سفارت وکالتنامه از وی بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید رضایت تمامی وراث را اخذ نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
رضایت تمامی وراث را اخذ نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای ثبت سند رضایت تمام وراث الزامی است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورت عدم رضایت، شما مسوول سهم ایشان در مورد خودرو میباشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ورثه مذکور سهم خود را نفروخته باشد نمیتوانید سند ششدانگ را بنام خود بزنید