مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسیدگی به پرونده

با سلام و احترام

در مورد شکایت کذبی ک از من شده بود با وجود مدارک و مستندات زیاد دال بر بیگناهی ام، دادیار و قاضی مربوطه توجهی به مستندات نکردن و حکم ناحق دادن، ک با فرستادن نامه به آقای اژه ای درخواست رسیدگی به پرونده داشتم که بعد مدتی پیامی برای من ارسال شد از قوه قضائیه ک نامه من با شماره.... به رئيس اداره رسیدگی و پیگیری گزارشات جناب آقای غياثي فر ارسال شد، میخاستم از شما عزیزان بپرسم آیا تخلف قاضی و دادیار مشخص شده و اینکه امکان رسیدگی به پرونده من توسط دیوان عدالت اداری هست و احتمالا چقدر زمان میبره؟! ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفا نامه شما ارسال گردیده است وتصمیمی اتخاذ نشده حضوری یا تلفنی نسبت بدان پیگیری نمایید