مشاوره حقوقی رایگان - فروش سرقفلی مغازه که ارث پدریمان است

سلام .وقتتون بخیر..برادرم با کلک بجای امضای کاری ازما امضای فروش گرفته و سرقفلی مغازه که بنام پدرم میباشد را فروخته است و سهم الارث ما راهم نداده است و میگوید خوردم یک لیوان آب هم روش وحالا وکیل گرفته ودرخواست تحریر ترکه کرده از خانه پدرمان هم می‌گوید که سهم میبرم حالا ما در این باره از او شکایت کردیم بعنوان فروش مال غیر آیا شکایت ما نتیجه ای می‌گیرد یا ن ؟اگر ن ما چکار کنیم واگر اره ما به نرخ جدید میگیریم یا قدیم ؟ازشما تقاضا میکنم که مرا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وکالت شما بررسی شود و نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیاز به گفت‌وگو دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید