مشاوره حقوقی رایگان - ملک

باغی داشتیم که به دلیل ریزش قنات خشک شد طوری که تموم وما درختارو بریدم بعد 20 سال چاه آب زده شد واسه باغداراها ولی ما وقتی برای کاشتن درخت و آباد کردن باغ رفتیم دیدیم شرکت ... (اپراتور خط) درون ملک ما دکل نصب کرده بدون هیچ گونه کسب اجازه یا دادن خبر حالا که شرکت ... . (اپراتور خط) فهمیده دکلشون سالها تو ملک شخصی بوده از اونجا کنده داخل روستا نصب کرده میخواستم بدونم میشه با تنظیم شکایتی علیه شرکت ... . (اپراتور خط) میتونیم حق حقوقی گرفت؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام درفرضی اینکه هیچ مجوزی داشته و غیر قانونی نصب نموده است میتوانید اقدامات قانونی را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر اسناد مالکیت و سوابق ثبتی دارید ممکن است. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید