مشاوره حقوقی رایگان - فریب ابراء مهریه و تمام حقوق مالی بدون دادن حق طلاق به زوجه

زوجه باکره و عروسی نکرده، با فریب زوج در دفترخانه ثبت اسناد حضور پیدا کرده و با خیال اینکه زوج بازخواهد گشت و همه چیز درست می شود و ضمنا زوج تهدید به خون و خونریزی کرده بوده است، سند ابراء مهریه رو بدون حضور شاهد و پدر امضا نموده است.
نزدیک به ده دفترخانه ثبت اسناد در مرکز استان به دلیل عدم حضور پدر و شرایط روحی بد زوجه از تنظیم سند ابراء امتناع کرده اند ولی دفترخانه ثبت اسناد شهرستان این امضا رو بدون خواندن برای زوجه و کسب رضایت و توضیح کلمات مندرج در سند ابراء اقدام به دریافت امضا نموده است.
دفترخانه دوربین ندارد. شرایط برای فریب و ضعف نفس زوجه فراهم بوده است.
زوج یکبار در پرونده تمکین محکوم شده بوده و اعتراض گذاشته بوده است.
الان پدر زوجه و خود زوجه خواهان ابطال سند هستند و از تنظیم سند 10 روز میگذرد. زوجه بر فریب خود از جانب زوج اذعان دارد و بیان نیکند اصلا در حال روحی مناسب نبوده..

درضمن زوجه به دلیل اضطراب و افسردگی داروی روانپزشکی دریافت میکرده است. آیا میشه به آن استناد کرد؟

واقعا چرا قانون باید با وجود باکره بودن و در زمان عقد و زنده بودن پدر زمینه چنین فریبی رو فراهم کنه؟
زمان عقد چندین شاهد لازمه ولی برای بخشش مهریه هیچ شاهدی لازم نیست. کاملا بستر کلاهبرداری فراهم است

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اساسا سند رسمی به راحتی قابل ابطال نیست. باید شرایط بررسی شود. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال سند ابراء را بدهید
ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست