مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

خسته نباشین آیا پرینت متن پیامک های ارسالی حاوی کلمات صریح تهدید آمیز برای اثبات تهدید و محکومیت طرف کافیست ؟
در مواردی که متشاک به حراست اداره در رابطه با یه مسئله شخصی و در جریان گذاشتن آنها بمنظور آبروریزی در محیط اداری و به سایر کارکنان اداره مراجعه نماید قاضی میتواند چه مجازاتی را برای متشاکی در نظر گیرد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در فرض اول بلی هست منتهی به نظر ققاضی و نظر کارشنا بستگی دارد در فرض دوم هر کس موجب تزاحم برای افراد در محل کار و یا غیر ان شود با مجازات کیفری مواجه خواهد شد.

یک وکیل

سلام. در رابطه با سوال اول بله و سوال دوم مجازات کیفری در بر خواهد داشت