مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی از طریق پیامک

یک ماه پیش دختر خواهر شوهرم از طریق پیامک من و خانواده ام را مورد فحاشی و هتک حرمت و تهمت قرار داد به طوری که روی زندگی شخصی من تاثیر گذاشت و من الان یک ماهه از خونه زدم بیرون. من از این خانم شکایت کردم تو شورا هم حاضر نشوم و درخواست عودت پرونده به دادسرا را کردم. به نظر شما تو دادسرا چه اتفاقی می افته. ایا اگه خانواده منو مجبور به سازش کنن خود دادسرا نباید برای این خانم تصمیمی بگیرد. البته منم به سایر افراد خانواده ایشان پیام دادم ولی فحاشی نکردم. ایا اونا می تونن اون پیاما رو به عنوان مستندات این پرونده ارائه دهند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توهین و فحاشی جنبه شکایت خصوصی دارد و قابل گذشت است اگر شاکی خصوصی گذشت کند مرتفع میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

توهین جرم قابل گذشت هست و اگر پیگیری نکنید، منع تعقیب صادر می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر هیچ‌گاه شما را مجبور به سازش نخواهند کرد و رسیدگی ادامه پیدا خواهد نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی شکایت جنبه خصوصی دارد اگر توهین باشد مجازات آن جزای نقدی

اگر بعضی از کلمات باشد مجازات آن شلاق و افترا نیز مجازات حبس دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم توهین جنبه عمومی جرم نخواهد داشت و در صورت رضایت شاکی قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد و پرونده مختومه خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توهین و افترا از جرایم قابل گذشت است در صورت گذشت و سازش موقوفی تعقیب صادر می گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیامک های شما خالی از عنوان مجرمانه است‌. در صورت رضایت شما در دادسرا پرونده مختومه خواهد شد.