مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس راهنمایی در خصوص مسبب تصادف

باسلام .در یک چهارراه در مسیر اصلی بودم که خودرویی از فرعی وارد چهارراه شد و ماشین من پس از برخورد با ماشین خودرو فرعی منحرف شده و به پیده رو رفته و به کیوسک تلفن برخورد کرده.افسر مقصر رانندگی را ماشین طرف مقابل(فرعی به اصلی) اعلام کرده ولی مقصر برخورد به کیوسک و خسارت عمده ی ماشینم رو به خاطر عدم کنترل وسیله نقلیه ناشی از سرعت اینجانب دانسته،ایا من میتونم نسبت به تشخیص مسبب حادثه شکایتی تنظیم کنم؟با توجه به اینکه ماشین من بعد از برخورد منحرف شده و برخوردهای بعدی صورت گرفته و من مسیر اصلی را طی میکردم.یا اینکه شکایتی مبنی بر تعیین درصد مسبب و مقصر حادثه داشته باشم که ماشین فرعی به اصلی هم که عامل تصادف بوده درصدی در پرداخت خسارات سهیم گردد؟؟
من نسبت به شرح حادثه در کروکی شکایتی ندارم ولی نسبت به نظریه کارشناسی افسرراهنمایی و رانندگی معترض هستم. آیا می شود شکایتی در شورای حل اختلاف بر نظریه کارشناسی افسر پلیس تنظیم کرد تا مسبب حادثه و یا علت تامه تصادف رو راننده خودرویی که از فرعی به اصلی حرکت کرده را مقصر حادثه اعلام کند؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

نظر کارشناس اولیه در هر حال قابل اعتراض است.موضوع به کارشناس رسمی دادکستری قابل ارحاع است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند:مقصر و میزان تقصیر را افسر تصادفات مشخص می‌کند و وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد تا به هیات کارشناسی ارجاع شود مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....