مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تاخیر تادیه در صورت مفقودی اصل چک برگشتی

مادرم منزلش را فروخت و خریدار چکش را پاس نکرده و برگشت خورد،مادرم شکایت کرد و قبل از زمان دادگاه فوت کرد.یکی از وراث چک را برداشته و حاشا میکند.با کپی برابر اصل همان وکیل مبلغ اصل چک را گرفت.ولی برای درخواست خسارت اقدام نمیکند و میگوید اصل چک را قاضی میخواهد. خسارت تاخیر تادیه چک برگشتی ایا با کپی برابر اصل چک نمیشود درخواست خسارت چک برگشتی کرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تاریخ چک از طریق مدارک داخل پرونده قبلی قابل اثبات است