مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضاء با تهدید و زور در اداره دولتی

با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم امضاء گرفتن از کارمند با تهدید و زور در اداره دولتی که برای محکوم کردن ، پاپوش درست کردن، تذکرات پی در پی و در نهایت معرفی به تخلفات اداری باشد را چگونه میتوان پیگیری و باطل کرد. با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید