مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام به سرقت و مشارکت در سرقت

خودروی بنده توسط پلیس راهور متوقف گردید و اعلام شد که کمربند ایمنی نبسته بودید، به ایشان اعلام شد که کمربند بسته بوده و اشتباه کرده اند و همچنین به ایشان اعلام گردید که برابر رای دیوان عدالت اداری، بدون احراز تخلف حق توقف خودرو را نداشته اید، متاسفانه مامور راهرو شیشه دودی ماشین رو بهانه قرار داد و با دوربین شروع به فیلم برداری از خودروی بنده نمود، و به جهت اینکه در زمان فیلمبرداری همسرم بیرون خودرو بود، در اعتراض به عمل مامور، دوربین رو از دست مامور گرفته و به همراه ایشان به کلانتری رفته و دوربین رو تحویل و از مامور شکایت کردیم، لیکن بعد از 4 ماه نیروی انتظامی به اتهام سرقت از بنده و همسرم شکایت کرده،
چه راه حلی هست ؟
ممنون از لطف و محبت شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی دوربین را در کلانتری تحویل دادید سرقتی مرتکب نشده اید